Utskrift

Studietur til København 12-15 mars 2012

on .

Om det er fly, båt, buss eller bil velger du selv. Norwegian flyr billig og direkte fra Værnes, og dette vil sannsynligvis bli løsningen de fleste velger. Dette flyet går mandag kveld og returnerer på torsdag kveld, men dersom du har lyst til å komme tidligere på mandagen er hostellrommet klart så det er ikke noe problem. Dersom du ønsker kortere opphold må du gi oss beskjed, ønsker du lengre opphold må du booke de ekstra dagene selv.

Husk at lavprisbillettene forsvinner fort, så ikke vent med å bestille billett!


Det eneste våre kjære medlemmer trenger å betale er 150,- til kontonummer 0540 28 33310. Pris for ikke-medlemmer er 400,-. Dersom du ønsker å bli medlem koster det 200,- til samme kontonummer. Husk å sende oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. når du har betalt, og spesifiser hva/ hvem du har betalt for! FRISTEN ER 9. FEBRUAR!! Påmeldingen er bindende, og siden vi investerer en del penger i dette er det alvorlig ukultur å melde seg av etter fristen!

Vi bor på Danhostel Copenhagen City, link til hjemmesiden finner du her:http://www.danhostelcopenhagencity.dk/. Hostellet ligger i sentrum, er 5 stjerners og veldig flott.

Ikke nøl med å ta kontakt enten på mail, på facebook, på telefon eller huk tak i oss på Dragvoll hvis du har spørsmål om turen! Eller om dating. 


Så hvis du er lysten på en liten get-a-way med masse herlige mennesker, litt faglig input, deijlige røde pølser og billig dansk øl er dette turen for deg! 

Håper at akkurat du blir med!

Pareto linjeforening