Utskrift

Nye styremedlemmer 2014

on .


Nye styremedlemmer er:


Styreleder:                      Christina Lønstad
Nestleder/økonomisjef:     Karl Fredrik Røsok
Arrangemtansvarlig:         Alf Olav Evang
Turansvarlig:                   Inger Weltz
Kommunikasjonansvarlig: Markus Snellingen
Fadderukeansarliv:           Malin Albrecht Elingsen

Utskrift

Samarbeid med Brun og Blid

on .

Solsenterkjeden Brun og Blid har gitt Pareto 35 solkort. Kortene blir premier i kommende quizer og konkuranser. Brun og Blid

Utskrift

London calling

on .

Det er snart tid for årets studietur og i år reiser vi til London. Vi drar 10.-13. Mars og skal bo rett ved Hyde Park, på Astor Hostel Hyde Park. Under oppholdet vil det bli et par faglige opplegg, som vi kommer tilbake med senere. I tilegg til det faglige opplegget blir det selvfølgelig god tid til fornøyelser!

Utskrift

Fest- og turkomite

on .

Nå er det mulig å bli med i fest- og turkomiteene til Pareto. Etter jul vil det lyses ut stillinger for fadderkomite og nettside. 

 

Stillingsbeskrivelse festkomite:

I festkomiteen vil du arbeide tett sammen med arrangementansvarlig i Pareto, Erlend Aas Reite. Jobben vil i all hovedsak gå ut på å hjelpe arrangementansvarlig med hans oppgaver, men du vil også få muligheten til å komme med forslag til nye arrangementer som vi ikke har gjort før. Vi søker 2 medlemmer av Pareto linjeforening til å fylle rollen som arrangementskomite. Dere vil selv få bestemme hvilken måte dere vil jobbe på, men må være forberedt på å hjelpe til med ulike gjøremål når det er nødvendig. Pareto linjeforening har som mål å få gjennomført flere alkoholfrie arrangementer, dette håper vi komiteen kan hjelpe styret med.  Å jobbe i komite vil gi deg innblikk i hvordan linjeforningen jobber, og vil telle veldig positivt dersom du ønsker å bli en del av styret en dag. 


Stillingsbeskrivelse turkomite:


Turene med Pareto er noe av det mest sosiale vi driver med og det . Det vi leter etter er noen som kan hjelpe til med å:
-        Planlegge turene og bidra med å finne ut hvilket spennende sted vi kan dra til
-        Holde oversikt over hvor mange og hvem som skal være med
-        Informere om turene
-        Finne på morsomme leker og opplegg vi kan ha på turene
-        Være kreative og komme med nye ideer og tanker
-        Gjennomføre turene slik at alle kommer tilbake 110% fornøyde
-        Ha det gøy: lage god stemning


Dette er oppgaver de fleste greier gjøre, men det er viktig at man er engasjert og vil yte litt ekstra. For de som grubler litt på om de skal stille som turansvarlig til neste valg, er dette en ypperlig mulighet til å få innsikt i hvordan man jobber.

 

Dersom mange søker kommer Erlend og Maria til å ta et kort intervju med alle søkerne. Hvis du har noen spørsmål send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., alle søknader sendes til samme mail, husk å skrive komite i emnefeltet og skriv navn og mobil nr i søknaden.

Søknadsfrist: Onsdag 20. november.

Utskrift

Høstens generalforsamling

on .

Det er tid for semesterets generalforsamling. Møtet begynner kl. 16.00 i D6. På agendaen står det blant annet, valg av nye styremedlemmer, orientering om arbeidet som pågår og godkjennelse av nye vedtekter.

 

Etter møtet fortsetter vi kvelden med forfriskninger i kjelleren. Vi håper å se flest mulig der. 

Utskrift

Pareto linjeforening 20 år

on .

Det er 20 år siden økonomistudentene ved NTNU startet sin egen linjeforening.

Dette jubileet skal vi feire med en jubileumsgalla på Thon Hotel Prinsen. Festen er den 9. november og begynner kl. 20.00 og det vil bli servert en treretters middag.

Til forrett får vi Marinert ørretmedaljong med rucculasalat, basilikumpesto og smaksatt linguini. Til hovedrett er det Svinemedaljonger med pannestekte grønnsaker med frisk asparges og cherrytomat. Madeirasaus og amadine poteter. Til dessert blir det servert Hjemmelaget karamellpudding med krem og karamellsaus. Drikke blir solgt i baren.

Jubileumsmiddagen er åpen for medlemmer og studenter fra samfunnsøkonomi, politisk økonomi og finansiell økonomi. I tillegg vil invitasjon bli sendt ut til enkelte linjeforeningsstyrer og forelesere. Prisen er 365,- for medlemmer og 380,- for andre. 

Utskrift

Generalforsamling

on .

Styret har med dette gleden av å invitere til Pareto Linjeforenings Generalforsamling. Den vil finne sted torsdag 25. april i kantina (til venstre når du går opp trappen fra SiT-kiosken) kl 16.15. Det vil bli servert øl og pizza!

Utskrift

Fadderuka 2013

on .

Håper alle har hatt en strålende påske!

13. August ankommer nesteårs studenter Trondheim, og til å ta dem imot trenger vi faddere!

Fadderuken 2013 kommer til å bli fantastisk gøy med mye morsomt på programmet. Bli med å ønske de nye studentene velkommne! Det eneste som kreves av deg er at du er i Trondheim 12-24 august, at du er imøtekommende, har et godt humør og er utadvendt.

Send en mail med navn og tlf.nr til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for påmelding
.